Activitatile FNSAA „Agroindsind” in martie 2019

In 28 martie 2019, in cadrul seminarului a fost analizata Situația de moment în FNSAA „Agroindsind” și conturate prioritățile de activitate a structurilor Federației pentru perioada aprilie – decembrie 2019.

La 29 martie, in cadrul sedintei Consiliului General al FNSAA “Agroindsind”, s-a adoptat un sir de hotariri, care duc la consolidarea Federatiei.

Ținînd cont de Decizia Colegiului penal lărgit al Curţii Supreme de Justiţie RM din 29 ianuarie 2019, circumstanțele parvenite în legătură cu acest fapt, în temeiul Art.82, lit.e – din Codul Muncii, art.51, p.b – al Statutului FNSAA “Agroindsind,” Art.25 al Regulamentului “Alegerea organelor elective ale FNSAA”, Sergiu Bernevec a fost eliberat din functia de presedinte al Federatiei.

In calitate de presedinte interimar al FNSAA “Agroindsind” a fost desemnat dl Vasile Mamaliga.

Vicepresedinti interimari au fost desemnati:

Dl Leonard Palii, Seful Departamentului Organizare, Educatie si Informatie

Dl Iurie Pojoga, Seful Departamentului Protectia Muncii (economica, juridica si sociala).

In timpul apropiat Biroul Executiv va aproba printr-o Hotarire – prioritatile de activitate a Federatiei pentru perioada aprilie-decembrie 2019.

Ulterior, la sfirsitul anului 2019, in cadrul unei activitati: Conferinta practica – structurile Federatiei se vor expune la subiectul activitatilor efectuate pe durata acestei perioade si rezultatelor obtinute.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu