FELICITĂRI COLEGILOR CU ACTELE ÎN REGULĂ

În perioada 01 decembrie 2023 – 01 martie 2024, cu suportul Centrului Federației, colegii din uniunile teritoriale și sindicatele afiliate au perfectat și au prezentat la Agenția Servicii Publice actele necesare atribuirii noului IDNO/cod fiscal, întru racordarea la prevederile legislației.

Astfel, au fost atribuite IDNO/cod fiscal următoarelor Uniuni Teritoriale, subiecți  ai Federației „Agroindsind”: Ștefan Vodă, Ungheni, Glodeni, Soroca, Drochia, Rîșcani, Rezina, Florești, Edineț, Comrat, Ceadîr-Lunga.

De asemenea au fost atribuite IDNO/coduri fiscale sindicatelor afiliate direct Federației: SA „Viorica Cosmetic”, SA „Barza Albă”, SA „Basarabia Nord”, „Sudzucker – Moldova” SRL, SA „Floarea Soarelui”.

În procedură de examinare la ASP se află actele Sindicatului Institutului de Pedologie, Agrochimie și Protecție a Solului ,,Nicolae Dimo” (IPAPS ,, N. Dimo”), Sindicatului SA “ELEVATOR KELLEY GRAINS”, Sindicatului Instituției Publice Institutul de Fitotehnie Porumbeni.

În procedură de elaborare și perfectare a actelor se află actele Sindicatului SA „MECAGRO”, ale Uniunilor Teritoriale Anenii Noi și Călărași.

Anterior, procedura de atribuire a IDNO/cod fiscal a fost trecută cu brio de către Sindicatul ÎM „Efes Vitanta Moldova Brewery” SA și Sindicatul SA „JLC”.

Urmare a trecerii procedurii de atribuire a IDNO/cod fiscal, Uniunile Teritoriale și-au modificat denumirea, devenind Centre Sindicale Ramurale Teritoriale din Domeniul Agriculturii și Alimentației, iar Sindicatele – Organizații Sindicale Primare a Angajaților entităților în cauză.

Reiterăm disponibilitatea Centrului Federației în acordarea suportului necesar colegilor în procedura de atribuire a IDNO/cod fiscal.

Felicitări colegilor și succese în continuare!

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu