Felicitări cu prilejul zilei profesionale pentru lucratorii din agricultura si industria prelucratoare

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare

Vă adresez cordiale felicitări cu prilejul zilei profesionale, împreună cu alese gânduri, calde urări de sănătate și înaltă apreciere a muncii întru progresul sectorului agroindustrial național

Republica Moldova s-a distins dintotdeauna prin fertilitatea pământului și hărnicia celor, care au făcut legământ cu glia strămoșească. Din cele mai îndepărtate timpuri, agricultura a fost îndeletnicirea de bază a moldovenilor. Misiunea fiecăruia dintre noi, cei care ne-am născut, trăim și ne creștem copiii pe acest pământ, este să-l lucrăm cu multă grijă și mare dragoste, întrucât este cea mai de preț bogăție naturală a țării.

În această zi semnificativă pentru Dumneavoastră, exprim gratitudine pentru munca grea și rezistența de care dați dovadă indiferent de fluctuațiile vieții și ale anotimpului de afară. Noi ne angajăm să Vă sprijinim în continuare, în numele unui succes comun.

Multă sănătate, noi realizări profesionale, împliniri personale, bunăstare și roadă îmbelșugată.

 Din numele Federatiei Nationale a Sindicatelor

din Agricultura si Alimentatie “Agroindsind”

Vasile Mamaliga, Presedinte

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

1 comentariu la articolul “Felicitări cu prilejul zilei profesionale pentru lucratorii din agricultura si industria prelucratoare”

  1. Lupu Rodica spune:

    MULTUMIM MULT!

    TUTUROR MULTA SANATATE SI REALIZARI FRUMOASE

Lasă un comentariu