Felicitări cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

Stimaţi lucratori din agricultură şi industria prelucrătoare!

Federatia Nationala a Sindicatelor “Agroindsind” Vă adresează cele mai calde felicitări și urări de bine cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare.

Anul acesta pentru sectorul Agricol, a fost unul plin de provocări si riscuri. Însă, cu toate acestea, în pofida muncii asidue a Dumneavoastră, se demonstreaza, o dată în plus, că agricultura si industria alimentara reprezintă cel mai important, dar vulnerabil şi riscant sector al economiei naţionale.

În pofida impedimentelor la care este supus complexul agroindustrial, suportul reciproc şi eforturile noastre conjugate, au demonstrat că, în comun, putem depăşi orice probleme, astfel, contribuind și mai departe la prosperarea sectorului.

Omagiind munca şi profesionalismul dumneavoastră, Vă dorim tuturor sănătate, realizări, optimism şi belşug în activitatea pe care o desfăşuraţi cu devotament, astfel încât, munca dumneavoastră neobosită să vă fie răsplătită pe deplin, aducându-vă în final satisfacţie şi bunăstare!

Cu tot respectul,

Vasile Mamaliga

Presedinte FNSAA “Agroindsind”

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu