LANSAREA CICLULUI DE INTRUNIRI CU COMITETELE SINDICALE IN FORMAT EXTINS

În conformitate cu Direcțiile Prioritare de activitate a Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură și Alimentație în anul  2023, aprobate de Consiliul General al Federației „Agroindsind” din 21 decembrie 2022 și Planului de activitate al FNSAA Sem.I, 2023, Centrul Federației “Agroindsind” a lansat Ciclul de întruniri cu Comitetele sindicale în format extins „Situația din Sindicat și Acțiunile comune ale Comitetului Sindical, UT și Centrul FNSAA pentru consolidarea organizației sindicale în 2023”;

Tot odată menționăm, că activitatea în cauză se încadrează în Planul de acțiuni al CNSM privind implementarea campaniei „Organizația primară – temelia sindicală”, dedicată anului 2023 – anul organizațiilor sindicale primare (OSP).  

Toate materialele si recomandarile metodice necesare pentru ghidare in organizarea si desfasurarea acestor intruniri si planificarii activitatii le aveti in e-mail-urile Dvs. respective.

Pentru consultatii, intrebari va adresati in Departamentul organizare, educatie si informatie sau la Coordonatorul pe reprezentanta respectiv.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu