Mesaj de început pentru împărtășirea bunelor practici

In aceasta perioada dificila, cind am fost afectati de pandemia COVID-19 si concesintele ei, cind lucrarile agricole au fost periclitate de seceta, ingheturi, ploi abundente cu grindina, etc… salariatii – membrii de sindicat, structurile sindicale, gospodariile agricole, intreprinderile au continuat sa lucreze.

Liderii structurilor sindicale din cadrul FNSAA „Agroindsind”, ca intotdeauna, au dat dovada de responsabilitate, devotament oamenilor muncii si activitatii sindicale deloc usoare, de grija deosebita fata de membrii de sindicat, in conditiile impuse de starea pandemica din lume si conditiile in care ne pune natura.

In legatura cu cele expuse va informam ca pe pagina electronica a Federatiei a fost deschisa o noua rubrica: Activitatea Sindicatelor „Agroindsind” in conditiile COVID-19 (bunele practici). In aceasta rubric vor fi plasate informatii ce tin de starea lucrurilor in starea pandemica,

In mod deosebit vom impartasi bunele practici de activitate a organizatiilor sindicale din cadrul FNSAA „Agroindsind” in teritoriu, intru protejarea membrilor de sindicat.

Urmariti publicarile noastre pe pagina electronica.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu