Sindicatele din Moldova in actiune

La 19 aprilie 2022 a avut loc ședința Biroului Executiv al FNSAA „Agroindsind”, consacrată celor mai actuale chestiuni de moment. Printre ele, in afara de chestiunile ce țin de proiectele de documente, care vor fi propuse spre examinare la Congresul VIII al FNSAA din 12 mai 2022, a fost examinată hotărîrea Comitetului Confederal al CNSM nr.8-10 din 31.03.2022 “Cu privire la organizarea si desfasurarea manifestatiei consacrate Zilei mondiale a securitatii si sanatatii la locul de munca si Zilei internationale a solidaritatii oamenilor muncii”,

Biroul Executiv, în unanimitate, a susținut Hotărărea CNSM despre Marșul sindicalist și mitingul respectiv și îndeamnă sindicatele și subdiviziunile teritoriale ale FNSAA să participe activ la acest eveniment important din viața Sindicalistă din Moldova.

În legătură cu aceasta, vă informăm că pentru participarea la eveniment a grupurilor de sindicaliști, reprezentanți din partea sindicatelor și subdiviziunilor teritoriale ale FNSAA, la 28 aprilie a. c.,e necesar să se prezinte la Casa sindicatelor, incepind cu ora 09.00.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu