Comunicarea în mediul sindical. Climatul benefic la locul de muncă

Federatia Nationala a Sindicatelor „Agroindsind”, la 09 decembrie 2019, in incinta Institutului Muncii, a desfasurat seminarul pentru liderii sindicatelor si managerii resurse umane de la intreprinderile din mun. Chisinau, precum si colaboratorii aparatului central al Federatiei, care a avut titlul “Comunicarea in mediul sindical. Climatul benefic la locul de munca”.

Scopul acestei activitati a fost de a continua platforma de comunicare  intre  liderii sindicali si managerii resurse umane,  care este parte a lantului de activitati menite sa dezvolte parteneriatul social in interiorul si intre intreprinderile si organizatiile, institutiile din ramura agroalimentara din mun. Chisinau. Ca si la celelalte intruniri, principala premisă a constat în necesitatea formarii unor cunostinte si practici, care ar contribui la preintimpinarea exodului salariatilor, identificarea noilor modalități de protejare a intereselor membrilor de sindicat.

Seminarul a avut in viziune doua planuri ale comportamentului uman: cel extern si intern  . Comunicarea in mediul sindical a fost tema cum practic sa obtinem abilitati de comunicare si colaborare in negocierea la intreprinderi a beneficiilor pentru angajati. Ceea ce tine de climatul benefic la locul de munca, formatorul s-a referit la prevenirea stresului cauzat de factorii care rezulta din comunicarea ineficienta.

Aceste necesitati de formare au fost identificate de catre liderii sindicali si managerii resurse umane in cadrul ciclului de seminare si instruiri organizate anterior.

Speram ca informatia prezentata de catre formatori va prinde bine in munca de zi cu zi in colaborarea liderilor sindicali cu managerii resurse umane!

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu