Comunicat Informativ despre Activitățile desfășurate în perioada 26-27 aprilie 2023

   În perioada 26-27 aprilie a.c, în incinta Institutului Muncii, s-au produs trei evenimente extraordinar de importante pentru întreaga Federație „Agroindsind”: Ședința Consiliului General, Conferința Educațională și Semnarea Acordului de colaborare FNSAA-Sindicatele din România.

Startul Evenimentelor a fost dat de Conferința Educațională Debutul realizării Direcțiilor Prioritare de activitate FNSAA-2023, adoptate de Consiliul General din 21.12.2022”, în cadrul căreia au fost prezentate și discutate informații despre  mersul implementării Direcțiilor Prioritare ale FNSAA în trim.I, 2023 la toate nivele.

În rezultatul discuțiilor asupra subiectului dat Conferința a adoptat Rezoluția Respectivă, care a servit drept bază pentru examinarea și adoptarea Hotărârii respective a Consiliului General din 27 aprilie ”Cu privire la Mersul îndeplinirii Direcțiilor Prioritare de activitate a FNSAA pentru anul 2023 în cheia Rezoluției Congresului VIII al Federației “Agroindsind” (Rezoluția și Hotărârea Consiliului respectivă se anexează).

Un loc semnificativ și simbolic în cadrul activităților ia revenit „Mesei Rotunde”-Bunele practici ale sindicatelor frățești din România” și Semnarea Acordului de colaborare FNSAA-Sindicatele din România (anexează).

De asemenea, Consiliul General a adoptat redacția noua a Statutului FNSAA; hotărârea Cu privire la Executarea Bugetului FNSAA pentru 2022.

Departamentul Organizare Educație și Informație a FNSAA îndeamnă toate organele elective ale subiecților Federației să ajusteze planurile de activitate pentru anul 2023 la Hotărârile Consiliului General, să aducă la cunoștința efectivului sindical respectiv materialele Activităților din 26-27 aprilie și să se ghideze de acestea în activitatea sa.

 Sectorul Informare/Comunicare a Departamentului DOEI al FNSAA

 Urmează imaginile de la evenimentele menționate și documentele adoptate

 Chișinău aprilie 2023

 

Hotarire Consiliului General 27.04.2023

Prioritati Rezoluția Conferintei din 26.04.2023

CONTRACT COLABORARE CU SINDICATELE DIN ROMANIA

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu