De Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare

Stimați colegi, membri de sindicat din agricultură și industria prelucrătoare,

Duminică, 24 noiembrie, Republica Moldova va marca Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare, care a fost instituită în 1994 prin Hotărîre de Parlament, în contextul importanţei şi ponderii complexului agroindustrial în  economia  naţională  a  țării și care anual se sărbătorește în a patra duminica a lunii  noiembrie.

Măiestria de a lucra pământul este menirea de veacuri a acestui popor, agricultura este activitatea de bază în țara noastră  în care sunt antrenați o pătrime din cele 60%  din populație, care locuiește la sate.

În prezent impactul sectorului agricol este primordial, deoarece caracterul său multifuncțional demonstrează că agricultura modernă are un rol important economic, ecologic și social, nu doar cea de a furniza produse alimentare.

Hărnicia omului devotat gliei, dibăcia plugarului care crește pîinea, profesionalismul producătorului agricol – toate sînt răsplătite prin recoltele obținute și prin recunoștința noastră profundă.

Cu acest prilej, Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura si Alimentatie „Agroindsind” Vă adresează sincere felicitări și Vă dorește mult spor în tot ceea ce faceți, roade bogate și succese în asigurarea și dezvoltarea unei agriculturi moderne și durabile.

Succese și realizări avantajoase în activitatea Dvs.

Cu deosebit respect,

Vasile Mamaliga,

Președinte interimar al FNSAA “Agroindsind”

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu