Întrevedere de lucru a FNSAA „Agroindsind” și Federației Naționale a Sindicatelor Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură din România cu reprezentanții salariaților Agenției de Intervenții Plăți pentru Agricultură

În cadrul activității de recrutare a membrilor de sindicat, desfășurată de FNSAA „Agroindsind”, la data de 6 octombrie curent a avut loc o întrevedere de lucru a reprezentanților  FNSAA „Agroindsind” și Federației Naționale a Sindicatelor Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură din România cu reprezentanții salariaților Agenției de Intervenții Plăți pentru Agricultură.

Din partea Federației la întrevedere a participat vicepreședintele FNSAA „Agroindsind”, Dl Vasile EVSTRATII și Dl Iurie MALANCIUC, Şef-adjunct al Departamentului Protecția Muncii (economică, juridică și socială) al FNSAA „Agroindsind”  iar din partea Federației Naționale a Sindicatelor Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură din România a participat Dl Octavian MATEESCU, Președintele Federației Sindicale APIA.

Din partea Agenției de Intervenții Plăți pentru Agricultură la întrevedere au participat reprezentantul salariaților AIPA, Dna Larisa UȚICA, șef-interimar al Direcției autorizare plăți și Dl Dumitru POPOVICI, șef Direcție juridică.

În cadrul întrevederii s-a făcut un schimb de opinii vizavi de modul de reprezentare și protecție social-economică a salariaților, rolul sindicatului în reprezentarea salariaților, beneficiile aderării la sindicat, precum și modalităților de conlucrare Sindicat – Angajator.

Întrevederea a avut loc în cadrul vizitei de lucru a reprezentanților Confederației Naționale Sindicale CARTEL ALFA (România) la Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

1 comentariu la articolul “Întrevedere de lucru a FNSAA „Agroindsind” și Federației Naționale a Sindicatelor Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură din România cu reprezentanții salariaților Agenției de Intervenții Plăți pentru Agricultură”

 1. Leonard Palii spune:

  Salut activitatea întreprinsă de colegii mei orientată spre consolidarea legăturilor FNSAA Agroindsind- Federația Națională a Sindicatelor APIA , în special în domeniul promovării drepturilor și intereselor salariaților/membrilor de sindicat. Cu atît mai mult că întrevederea dată s-a produs pe fundalul activității Agroindsind întreprinse în scopul creării Sindicatului AIPA din RM. Deci opiniile expuse de către colegii nostri din România cu referire la subiectele discutate , pot contribui la îmbogățirea Mesajul Motivațional adresat potențialilor membri de sindicat de la AIPA și alte instituții.
  În acest context , sugerez colegilor mei din Departamentului Protecția Muncii să expună pe pagina WEB în unele din numerele următoare aceste opinii oferite de frații noștri sindicaliști Români.

  Eu înaintez sugestia respectivă colegilor mei pe această cale , fiindcă nu am la moment legătură directă cu (mă aflu în concediu de odihnă).Dar motivul principal este să fac un îndemn cititorilor Paginii WEB al FNSAA să reacționeze cu comentarii la publicațiile nostre , în special la actualul articol .

  La final , felicit pe Dl Vasile Evstratii și Dl Iurie Malanciuc pentru reușita întâlnire , le mulțumesc pentru articolul dat , așteptăm publicarea solicitării expuse și le urăm materializarea concluziilor întrevederii în acțiuni și rezultate concrete!
  Cu profund respect ,pentru autorii articolului și tuturor sindicaliștilor Agroindsindului care urmăresc pagina WEB a Federației Agroindsind, Leonard Palii.

Lasă un comentariu