Mesaj catre Sindicatele Afiliate Direct

Stimați colegi!

În legătură cu Organizarea, în luna martie a.c., a Conferinței Educaționale anuale a  FNSAA „Evaluarea activității FNSAA în anul 2020 și prioritățile pentru anul 2021”, a Ședinței Consiliului General al FNSAA, la care se va examina rezoluția Conferinței date, solicităm ca, odata cu Rapoartele Statistice, pe care le veți prezenta Centrului FNSAA, să prezentați si Nota informativă: Totalurile Campaniei „Evaluarea activității Comitetului Sindical în anul 2020 și stabilirea priorităților pentru anul 2021”, organizată în sindicatul pe care îl conduceți.

 

Nota informativa va avea următorul conținut:

Principalele teme incluse în mesajul (Raportul, Informația) prezentat Membrilor de sindicat în cadrul Campaniei de către Comitetul Sindical despre activitatea sa în anul 2020.

  1. Principalele avantaje dobîndite de către Comitetul Sindical în 2020 de la Angajator în interesul membrilor de sindicat și organizației sindicale în întregime.
  2. Numărul membrilor de sindicat recrutați în anul curent și descrierea mesajului motivational respectiv;
  3. Numărul membrilor de sindicat, care au părăsit sindicatul în 2020 și cauza: „De ce?”.
  4. Sarcinile prioritare ale Comitetului Sindical pentru anul 2021.
  5. Modalitățile care au fost folosite de către Comitet pentru a informa/comunica cu membrii de sindicat în cadrul desfășurării Campaniei, ținînd cont de posibilitățile reduse, cauzate de situația Pandemică COVID-19.
  6. Problemele cu care se confruntă Comitetul Sindical și solicitările de ajutor metodic și participativ necesar de a fi acordat din partea Structuriilor Sindicale ierarhice.
  7. Ce chestiuni privind efectivul sindical au fost examinate la şedinţele organelor elective ?
  8. Alte concluzii importante.

 

Pentru consultații suplimentare la subiectul dat va adresati in Departamentul Organizare, Educatie, Informatie: 022-226103, 022-226536, agrsind@mail.ru, agroedu@mail.ru

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu