Mesaj de Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Alimentara

STIMAŢI AGRICULTORI, STIMAŢI LUCRĂTORI DIN INIDUSTRIA ALIMENTARĂ!

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura şi Alimentație „Agroindsind” Vă adresează cele mai cordiale felicitări şi urări de bine cu prilejul Sărbătorii Profesionale Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Alimentara.

În această zi de toamnă, în care se fac totalurile unui an de muncă anevoioasă – venim să Vă urăm Dumneavoastră și familiilor sănătate, ani buni, prosperi, pace și belșug. Rodul muncii să Vă sporească într-o prosperare continuă, să fiți apreciați pe parcursul întregului an de muncă, iar recunoștința tuturor să fie simțită în acțiuni concrete.

Dezvoltarea ţării, a mediului rural şi bunăstarea poporului este în dependenţă directă de starea de lucruri în agricultură şi în industria alimentară, aceste domenii fiind de primă importanţă pentru economia noastră.

Ne exprimăm convingerea, că prin munca, experienţa şi harul Dumneavoastră de buni gospodari, veţi asigura agriculturii si industriei alimentare o creştere constantă, orientată spre culturile cu valoare înaltă, cu utilizarea tehnologiilor moderne şi aplicarea pe scară largă a realizărilor ştiinţei agricole avansate.

Vă urez din toată inima multă sănătate, mult curaj, optimism, pace și liniște în familii, să aveți parte de ani rodnici, ca răsplată a jertfirii Dvs. de muncă și dăruire gliei. Munca să Vă fie răsplătită după merit, încât ea să Vă aducă bunăstare, prosperare și cât mai multe bucurii.

Mulţi ani, sănătate, noi succese şi realizări frumoase membrilor de sindicat din cadrul FNSAA „Agroindsind”

 

Vasile Mamaliga,
Vicepresedinte,
Presedinte interimar

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu