Restabilirea activității sindicale la SA „Natur Bravo”, filialele din Cupcini, Edineț și Florești.

În perioada octombrie 2016 – august 2017, la inițiativa UT Edineț și UT Florești în colaborare cu experții FNSAA „Agroindsind”, au fost întreprinse un șir de măsuri pentru restabilirea Sindicatelor – organizațiilor de bază la întreprinderi. În acest scop, au avut loc o întâlnire cu directorul general ÎCS „Natur Bravo” SA, dl Vasile Heiman, în cadrul căreia au fost discutate nuanțele legislative ale Sindicatului, posibilitățile de conlucrare reciproc avantajoasă etc.

Drept rezultat, pe 13 iulie 2017 la filiala Cupcini, Edineț și pe 16 august 2017 la filiala Florești, în cadrul întâlnirilor cu colectivele de muncă, au fost luate decizii de a restabili activitatea Sindicatului la locul de muncă. Concomitent, au fost introduse unele modificări în componența Comitetului Sindical și au fost stabilite direcțiile principale de activitate.

foto2

La soluționarea problemei au participat activ dna Stela Ciobanu, președintele UT Edineț, dl Bumbac Grigore, președintele UT Florești, și dl Iurie Pojoga, secretar-executiv FNSAA „Agroindsind”.

Secretariatul FNSA „Agroindsind”

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu