O zi de neuitat pentru sindicatul nostru

Pe data de 31 august 2017, în or. Ceadîr-Lunga (UTA Găgăuzia) a avut loc Turneul de mini-fotbal la „Cupa Federației” 2017. Evenimentul sportiv a fost consacrat sărbătorilor naționale Ziua Independenții și Limba Noastră. În Turneu au participat echipele colectivelor de muncă, membri de sindicat din UT Ceadâr-Lunga, UT Vulcănești, ÎM „Sudzuker” SA și SA „Bucuria”.

Foto1

În calitate de oaspeți la eveniment au participat: primarul or. Ceadîr-Lunga dl Anatol Topal, președintele Consiliului Raional Ceadîr-Lunga dl. Valentin Cara, secretarul-executiv FNSAA „Agroindsind” dl Iurie Pojoga, președintele UT Vulcănești al FNSAA „Agroindsind” dl Gheorghe Berber, președintele Sindicatului SA „Bucuria” dna Eugenia Ghiric și președintele Sindicatului ÎM „Sudzuker” SA dna Valentina Svinarciuc. Turneul a fost ghidat de gazde, deținătorii Cupei Federației UT Ceadîr-Lunga, în persoana președintelui dna Chioroglo Elena. Evenimentul a fost reflectat  de mass-media locală și din UTA Găgăuzia, reporterului de la săptămânalul „Vocea Poporului”.

În cadrul Turneului echipele au demonstrat măiestrie, stimă și respect față de „adversari”. Locul I și Cupa Federației au fost cucerite de către echipa-gazdă UT Ceadîr-Lunga. Locul II și mini-Cupa a fost înmânată echipei Sindicatului SA „Bucuria”. Iar locul III și mingea de fotbal cu semnăturile oaspeților de onoare au fost înmânate echipei Sindicatului ÎM „Sudzuker” SA. Pe lungă trofee echipele au fost menționate cu Diplome de Onoare ale FNSAA „Agroindsind”, iar cei mai buni jucători ale echipelor au primit cadouri prețioase din partea UT Ceadîr-Lunga.  Evenimentul sa finalizat cu masă festivă organizată pentru toți participanții la competiții.

Secretariatul FNSA „Agroindsind”

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu