Cu privire la situația climaterică și protecție

Prin prezenta, Federația Națională a Sindicatelor din Agricultură și Alimentație ”Agroindsind” din Republica Moldova, apelează la subiecții Federației, partenerii sociali și în primul rând la Patronate, de ținut cont de căldurile anomalice, care s-au abătut în ultimul timp asupra Moldovei, de întreprins măsuri urgente la întreprinderile și organizațiile din ramura agroindustrială, întru organizarea condițiilor favorabile la locurile de muncă.

De respectat normele sanitare conform legislației în vigoare, de modificat și aplicat orarul de muncă și odihnă în zilele caniculare, de instalat jaluzele, antisolare pe sticlă, prezența sistemului de ventilare, aerului condiționat, dotarea angajaților cu haine și soluții speciale de protecție, amenajarea locurilor de muncă cu apă potabilă.

Despre cazurile de neglijență sau abateri rugăm să ne informați la tel: 0-22-226103, 0-22-212539, fax: 0-22-222324, GSM 068834420, email: agrsind@mail.ru sau poșta Moldovei: MD-2004, m.Chișinău, str.31 August nr.129, bir.600.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

1 comentariu la articolul “Cu privire la situația climaterică și protecție”

  1. La intreprinderea SRL ,, Valiexchimp,, zacam]ntul de titei s. valeni, rl Cahul.Dl Cipeleaga Mihail , conduc[torul de şantier nu aprovizioneaza cu apă racoritoare angajatii ,care sunt nevoiti sa munceasca in condiţii insuportabile, deoarece este inundat terenul de activitate. Intreprinderea a pus la dispoziţie un frigider care a ieşit repede din funcţie şi nu poate fi supus reparaţiei. În legătură cu situaţia formată comitetul sindical a hotărît să cumpere frigider din cotiyaţii sindicale ca să nu permită îmbolnăvirea membrilor de sindicat.

Lasă un comentariu