În preajma Congresului

Seminar în preajma Congresului al VII FNSAA „Agroindsind”

În perioada 19-24 iunie a.c. în România a avut loc seminarul cu genericul „Cu privire la organizarea şi desfăşurarea corectă a adunărilor (conferinţelor) de informare, dare de seamă şi alegeri în organizaţiile de bază ale FNSAA „Agroindsind” cu participarea liderilor Sindicatelor Afiliate Direct.

IMG_0314

În cadrul seminarului moderat de Pojoga Iurie, secretar-executiv, au fost discutate „pas cu pas” toate procedurile necesare de organizare şi desfăşurare a adunărilor (conferinţelor), greşelile comise şi practicile bune din trecut. Concomitent, preşedintele FNSAA „Agroindsind” Bernevec Sergiu, a explicat importanţa şi rolul fiecărei persoane implicate, responsabilitatea liderului faţă de asemenea activităţi.

Picture

În final, participanţii la seminar au primit câte o broşură la tema discutată, care permite aplicarea „pe viu” a procedurii, completarea corectă a documentelor necesare.

Participanţii au apreciat necesitatea şi importanţa unui asemenea seminar, majoritatea structurilor sindicale ale FNSAA „Agroindsind” urmand sa desfasoare, in timpul apropiat, asemenea activităţi.

 

Pojoga Iurie,

Moderator

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu