„Spirito sano in corpore sano”

impreuna

La 29 mai 2016, în capitala tineretului – oraşul Ialoveni, la iniţiativa Biroului Operativ al Branşei din vinificaţie, viticultură şi producerea băuturilor alcoolice cu suportul Biroului Executiv FNSAA şi Primăriei oraşului a avut loc campionatul de fotbal „Junior 2016”. În competiţie au participat echipele de fotbal ale sindicatelor de bază:

SA „Bucuria”, Combinatul de Vinuri „Cricova” SA şi SRL „Industrial Manfacturing Group” or.Ialoveni.

Campionatul a fost deschis oficial, de către dl. Armaşul Sergiu, primarul oraşului Ialoveni, care a mulţumit oaspeţilor-participanţi pentru vizita „capitalei tineretului” şi a urat tuturora succes.

Din partea Federaţiei „Agroindsind” au participat: dl. Pojoga Iurie, secretar-executiv şi dna Lupaşcu Silvia, reprezentantul Federaţiei în raionul Ialoveni, preşedintele Branşei vinificaţie, viticultură şi producerea băuturilor alcoolice, precum şi dna Ghiric Eugenia, preşedintele Sindicatului SA „Bucuria”, dl. Bujor Andrei, preşedintele Sindicatului Combinatul de Vinuri „Cricova” SA, dl. Ardeleanu Vladimir, preşedintele Sindicatului SRL „Industrial Manfacturing Group”.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţii administraţiilor Combinatului de Vinuri „Cricova” SA şi SRL „Industrial Manfacturing Group”.

locul1

În cadrul meciurilor, arbitrate de către dl. Răileanu Mihail, metodist pe sport al Primăriei Ialoveni, Cupa Federaţiei „Junior 2016” a fost cucerită de către echipa de fotbal Combinatul de Vinuri „Cricova” SA, locul doi i-a revenit echipei de fotbal SA „Bucuria” şi locul trei echipei sindicatului nou creat, SRL „Industrial Manfacturing Group.

locul2

Pentru locul I, echipa Combinatului de Vinuri „Cricova” SA, a fost decernată cu Cupa Federaţiei „Junior 2016”, diploma de onoare FNSAA „Agroindsind” şi diplomă din partea primăriei Ialoveni. Ocupanta locului II a fost decernată cu Mini trofeu „Steaua succesului”, diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi diplomă din partea primăriei Ialoveni. Pentru locul III, echipa a fost decernată cu balonul de piele contrasemnat de participanţi, diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi diplomă din partea primăriei Ialoveni.

locul3

Participanţii la campionat au adus mulţumiri şi urări de bine organizatorilor, exprimânduşi dorinţa de a participa în continuare la asemenea evenimente. Deţinătorul trofeului Cupa Federaţiei „Junior 2016”, Combinatul de vinuri „Cricova” SA, şi-a exprimat dorinţa de participare la campionatul de fotbal Super Cupa Federaţiei 2016, care va avea loc în oraşul Ceadâr-Lunga.

 

Pojoga Iurie, secretar-executiv FNSAA „Agroindsind”

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Lasă un comentariu